
Poznań Restaurant Week z hasłem "Emocje na talerzach!"
Festiwal najlepszych restauracji w mieście
| Dawid Balcerek
Przed nami wiosenna edycja kulinarnego festiwalu Poznań Restaurant Week, któremu tym razem towarzyszy hasło "Emocje na talerzach!". Festiwal odbędzie sie w dniach 21-30.04, a weźmie w nim udział 29 lokali, które zaserwują poznaniakom po trzy dania w promocyjnej cenie 39 zł.
Tegoroczne menu zaprojektowano z myślą o uczuciach - szczęście i zaskoczenie, harmonia i pożądanie, radość i wzruszenie, miłość i ekscytacja, euforia i duma, wolność i niepewność. Wspomnienie kojącego smaku dzieciństwa i zadziwiające niespodzianki - to wszystko znajdziecie w emocjonujących daniach i doświadczeniach nadchodzącej edycji Festiwalu.
Rezerwacji można dokonywać na www.RestaurantWeek.pl
Zabierz bliskich, przyjaciół i współpracowników - przed Wami popisowe trzydaniowe doświadczenia restauracyjne w najlepszych Restauracjach.
ZASADY FESTIWALU:
REZERWACJE ONLINE! Festiwalowe menu i Restauracje na www.RestaurantWeek.pl.
TRZYDANIOWE DOŚWIADCZENIA RESTAURACYJNE! Popisowe menu festiwalowe: przystawka, danie główne, deser.
FESTIWALOWA CENA 39zł! Najlepsza okazja na poznanie ze Znajomymi nowych smaków, kuchni i Restauracji!
CZAS REZERWACJI! Wasz czas to 90 minut. Po nim będą już czekać następni Goście. To równe szanse na wymarzone doświadczenia restauracyjne szanse dla każdego.